Det sa bara swish.


Godmorgon solstrålar!
I fredags efter jobbet åkte jag direkt till Jönköping och hämtade bästaste Elin som redan var där och väntade på mig. Sen sa det bara swish så var det söndag, haha! Vart fan tog tiden vägen? Sjukt fort har det gått iallafall. 
Men vi har haft hur roligt som helst. Igår var vi ute nästan hela dagen, man kan ju inte sitta inne när det är så fint väder. Tog hur många bilder som helst på ett ställe inte alls långt härifrån. 
Efter ett par cider igår känner jag mig väldigt seg idag. Somnade väldigt sent och har varit vaken sedan kvart i nio. 
Nu ska vi äta lite frukost och sen umgås några timmar innan det är dags att gå mot stationen och lämna Elin. Känns så tråkigt att hon redan ska åka hem. 

Sen senare kommer min älskling hem och jag ska äntligen få krama och pussa på honom igen! #vilkenkänsla
0 kommentarer

back 2 work


Tillbaka till jobbet idag kändes väldigt skönt. Komma igång tidigt och ha någonting vettigt att göra på dagarna gör så mycket. Även fast jag är helt slut i kroppen och huvudet när jag kommer hem på dagarna. 
Har vilat en liten stund nu och tänkte gå ut lite strax. Man kan inte bara sitta inne och inte göra någonting när det är så härligt väder ute ju! 

Igår kväll var vi iväg och hämtade hem min lilla plutt igen. Är så glad över att hon äntligen är hemma igen! 
0 kommentarer

underbara dag!


HUR HÄRLIGT VÄDER HAR DET INTE VARIT IDAG... OCKSÅ!? Har varit ute nästan hela dagen. Gått två långpromenader OCH varit på gymmet. Känns skönt i kroppen nu kan jag lova. Även fast jag är helt slut. Somna kommer jag göra gött ikväll iallafall!

Idag bestämde vi oss för att ta med filt, engångsgrill, kyckling, sallad, bestick och tallrik ut på gräsmattan och grilla idag. Det var så himla skönt att ligga där i bara shorts och t-shirt och sola. Hoppas att det blir lika fint väder imorgon också. 
Nu ska jag och min onda kropp vila i soffan resten av kvällen. Heheh..
0 kommentarer