två finaste i världen

 
0 kommentarer

it's right, girls just wanna have fun


Efter skola, sons of anarchy, dammsuga, bädda rent i sängen, duscha, föna/platta håret, diska, plugga sitter jag nu här hemma ensam och sjunger med musik. Girls just wanna have fun. På något konstigt sätt kom jag och tänka på den när jag stod och plattade till håret förut, sen dess har den varit på! Tror att jag egentligen är riktigt trött. Har varit igång sen sex imorse. 

Killen gick och jobbade vid halv fem så passade på att plugga naturkunskap faktiskt. För jag vet att jag aldrig hade hunnit klart till måndag annars. Men nu någon timme senare är jag färdig. Känns jävligt bra och lilla Gunnar kommer bli gladis. Jag brukar nämligen vara ganska dålig med det där att vara i tid. 
Aja, snart kommer väl min lilla ponni hem så ska vi umgås ett tag. Tills dess ska jag fortsätta lyssna musik, la la la! 
0 kommentarer

Nyhet tipsJag använder torrschampoo ungefär varrannan dag i mitt hår. Har testat både proffs och batiste men aldrig tyckt att någon av de är speciellt bra. Håret känns så strävt när efter man använd dem.
Sist jag var och skulle köpa ett nytt torrschampoo så hittade jag en helt ny sort, eller det var den enda som fanns så jag tänkte att jag kunde testa den. Vilket visade sig vara sjukt bra val.
Denna var verkligen helt grym. Håret känns precis som efter man tvättat det. Plus att det har en fräsch doft och lämnar inga vita spår i håret.

Detta köpte jag på willys för mellan 20-30 kr. Och jag kommer absolut fortsätta köra på detta. Jag antar att det finns i vanliga matbutiker också, men jag har faktiskt inte sett det där så kan inte säga hundra procent säkert.
1 kommentar