Hemligheten

Som ni märker så går det sådär med uppdateringarna just nu. Det är för att jag håller på väldigt mycket med hemligheten faktiskt. Vilket också går lite segt just nu då jag är hos pojkvännen utan dator. Men förhoppningsvis kommer mina föräldrar hit med den ikväll så jag kan fortsätta. Jag ser fram emot det super mycket och det ska bli både skönt och väldigt roligt! Jag tänker fortfarande inte avslöja någonting än. Men antagligen är allt färdigt nu i veckan :) Yey!

0 kommentarer

Gamla bilder

 
Igår kväll var jag inne på min gamla facebook för att kolla upp en sak. Då kom jag in på alla mina gamla bilder, på den tiden var jag blond. Nu inser jag hur mycket jag saknar det! Är verkligen hur trött som helst på mitt hår just nu. Kanska färga tillbaka till blond ändå? 
0 kommentarer

Bra start på helgen

 
HEJ. Startar helgen med kina mat! Var hur gott som helst, då jag också var riktigt hungrig eftersom att jag inte ätit någonting innan idag. Till efterrätt blir det hostmedicin. Hoppas verkligen min äckliga hosta går över snart. Kan varken sova eller knappt andas pga av den. Detta är verkligen för jävligt.
Passade även på att handla lite inför helgen då vi som sagt är hemma själva, så att vi inte svälter ihjäl menar jag. Skulle egentligen gjort det igår, men orkade inte.
0 kommentarer