New inVar inne på Elins esplanad igår kväll för att hämta ut ett recept på apoteket. Vi passade på att gå och kika lite i affärer också. Då ser jag världens finaste byxor från ONLY. Var tvungen att köpa dom. Sen hittade jag även ett par svarta byxor på REA idag, dessa har jag dessutom kikat på länge. Vilken himla tur att de var på rea nu då!
När jag var färdig hos frisören fick jag en liten goddiebag med mig hem. Med schampoo, balsam och volymspray. Fick även extra schampoo och balsam som är bra för håret. 
0 kommentarer

Mitt nya hår


Efter tre timmar blev detta resultatet. Bilderna gör ingen rättvisa emot verkligheten. Det är väldigt svårt att få till bilder så att det verkligen syns. Det är mycket ljusare nu iallafall och den sista bilden är väl isåfall närmast resultatet. 
Men jag är iallafall hur nöjd som helst. Har blekt massa slingor i håret samt klippt av det slitna. Nu ska jag låta håret vila två månader innan vi kör nästa blekning. Jag hade en jätte super duktig frisör som jag definitivt kommer fortsätta att gå till! :D
0 kommentarer

första vinterbilderna

 
0 kommentarer