Gladaste tjejen!


Gladare än jag är idag har jag inte varit på länge! #taggadtaggadtaggad!
0 kommentarer

Bästa starten på dagen.

 
Godmorgon!
Måndag igen och åter en helg som gick alldeles för fort. Jag och min vän Emilia har iallafall haft det super ihop. Konstigt att allt kändes som vanligt när vi inte har setts på flera år, men det var bara skönt. Kändes så sjukt ensamt igår kväll när hon hade åkt. 
Jag ska snart sätta på lite kaffe och dricka det med två knäckebröd framför en serie. Det är ett himla skönt sätt att starta dagen på. Efter det ska jag hem till mina föräldrar och gå ut med deras hundar.
Hade velat ta en långpromenad idag men än så länge så regnar det och blåser jätte mycket, får se hur det är ikväll istället eller under dagen.
0 kommentarer

Stressad

 
Var så sjukt trött i huvudet och kroppen igår så jag somnade redan vid elva tiden. Så skönt, också vaknade jag vid nio idag. Fixade mig lite snabbt och cyklade bort till arbetsförmedlingen. Har alltid tyckt att det varit verkligen döds tråkigt att åka dit på sånna aktiviterer och så vidare. Men den här gången var faktiskt riktigt rolig. Vi var en liten grupp på fem killar och två tjejer. Vi ska träffas lite då och då och prata om hur det går med jobbsökandet och ge varandra ideér och träffa olika arbetsgivare tillsammans. 

Nu har jag städat, duschat och plattat håret. Och ska faktiskt iväg till arbetsförmedlingen igen om en liten stund, ska träffa min handläggare och prata med henne om några gejjer. 
Efter det mötet ska jag iväg till Jönköping och möta upp Emilia som ska spendera helgen hos mig. Ska bli roligt att träffa henne efter alla dessa år! :) Som vanligt känner jag mig stressad även fast jag inte har någonting att stressa över egentligen. 
0 kommentarer