VIDEOINLÄGG-Happy new year!

 
1 kommentar

andas, andas, andas.

 
GODKVÄLL. Vi har precis kommit hem ifrån stan, som sagt så var vi på bio idag IGEN. Haha, nolife. 
Har faktiskt varit ganska tveksam om att se den här filmen lite hela dagen. Och det visade sig att den var himla dålig. Det blev ingen underbar semester med sune och hans familj, den var katastrof och man bara längtade tills den var slut. 
Jag har haft super ont i magen hela kvällen, mår super illa och kommer dö vilken minut som helst. Så nu ska vi lägga oss i våra sängar och starta en film. Förhoppningsvis kommer jag somna snart och förhoppningsvis mår jag bättre imorgon när jag vaknar. Den här gången får det bli på smällen. 
Imorgon är det nyår, känns hel weird. Men vi var på systemet i fredags så drinking it is! ;) 
Nu måste jag lägga mig och försöka ANDAS. Godnatt alla fina! 
0 kommentarer

Bilder från idag.

Det regnade hela morgonen, men när det äntligen blev sol och vi hade fixat oss klart så gick vi ut och tog ett par bilder i skogen. 
Roligt hade vi, men det var himla halt och efter en stund utan jacka blev det himla kallt ;) Så därför var vi inte ute allt för länge. 
Sen dess har vi även hunnit vara inne i stan och lämnat tillbaka en dvd som vi köpte igår. Onödigt köp, så lika bra lämna tillbaka den ;) Nu ligger vi helt utslagna i våra sängar, Bella ligger brevid mig och verkar vara lika trött som oss. Vad fan är det med oss idag eller? :p SUPER trötta och sega! 
Om fyra timmar ska vi iallafall vara i Skövde påväg till Grekland med lilla Sune och hans familj, YEY. Äntligen lite sol och värme ;) 
0 kommentarer