Fri som en fågel.

Sitter hemma med Ronni och tre kompisar till honom.
Vi har nyss lagat mat, diskat och handlat. Har varit en ganska seg dag eftersom att vi vaknade så sent idag. Första gången vaknade vi vid nio, sen var klockan helt plötsligt fyra. Men det var super skönt att sova så länge brevid min fina :')
Lite synd är det att vi inte har kvar lilla Bella här hemma längre :( Nu är hon tillbaka hos grannen igen..
Btw ang det mötet som jag pratade om igår så gick det jätte bra! Ska dit på måndag, sen får vi se vad som händer. Nu känner jag mig iallafall fri, och det är så sjukt skönt! Nu är jag riktigt glad och mår massa bra igen.

0 kommentarer

Så otroligt skönt!


Kan berätta att jag idag är en mycket gladare tjej än igår. 
Nu väntar jag bara på besked, nästa vecka blir det gå på ett möte. Så otroligt skönt känns det! Nu kan jag äntligen börja om på riktigt. 
Ännu en sak som är riktigt skön är att det är helg! Så va händer? Jag ska iallafall till min underbara lite senare, får se vad vi hittar på för kuligt :) 
0 kommentarer

Jag behöver

verkligen färga mitt hår, det har ju massa olika färger! :( Sammtidigt ska jag även passa på att klippa topparna lite. Har kommit på att det faktiskt växer fortare då.
Sen har jag även bestämt mig för att ha kvar den hårfärg jag har. Tror att jag skulle ångra mig jätte mycket om jag färgade det en annan färg. So red it is!

0 kommentarer